Közös piknikre várnak

Kulcsszavak Megosztás

7. Hidegkúti Családi Piknik április 30-án délután.

Új helyszínen, igazi piknikhangulatban, a Pokorny József Sport- és Szabadidőközpontban (bejárat a Kadarka utca felől).


A Hidegkúti Családi Iránytű Egyesület két év kényszerű kihagyás után idén újra egybehívja a környéken élő lelkes és tehetséges, profi és amatőr alkotó- és előadóművészeket, hogy egy-egy 10-15 perces színpadi bemutató keretében, illetve a helyszínen felállított sátrak alatt ízelítőt adjanak a tevékenységükből. Várják minden olyan fellépni, bemutatkozni vágyó szomszédunk jelentkezését, aki szívesen részt venne az egyesület hagyományos tavaszi rendezvényén, a 7. Hidegkúti Családi Pikniken.
Idén a szervezők külön kérik a látogatókat, hogy hozzanak magukkal pokrócokat és elemózsiával, sütivel, itókával tömött kosarakat a rendezvényre. Legyen ez egy kötetlen, „fűbe leheveredős”, vidám délután, ahol a saját készítésű finomságok kóstolgatása és csereberéje közben a résztvevők jobban megismerhetik egymást és az itt élő tehetségeket.

A program fővédnöke: Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere.
Támogatók: II. Kerületi Önkormányzat, PJSK, Kiss Zenede, Klebelsberg Kultúrkúria, HÜVI, Lovas cukrászda, PKSZ ÖTE.
Jelentkezés: [email protected]. Aktuális információk az egyesület Facebook-oldalán, illetve honlapján: www.facebook.com/HidegkutiCsaladiIranytu, www.csaladiiranytu.hu.

Címlap