Közösségi egyeztetés a Vérhalom téri kutyafuttatóról

Kulcsszavak Megosztás

Online közösségi egyeztetést tartanak április 27-én 16.30-kor a Vérhalom térre tervezett kutyafuttatóról.

Közel 130 Vérhalom tér környéki kutyás aláírásával érkezett a II. kerületi Önkormányzathoz petíció, melyben azt kérik a lakók az önkormányzattól, hogy a téren egy kutyák részére elkülönített zárt területet használhassanak. A petíciót Gál Andrea állatvédelmi tanácsnoknak és Dr. Varga Előd Bendegúz alpolgármesternek, a körzet képviselőinek adták át.

Április 27-én 16.30-kor online közösségi egyeztetést tartanak, melyen azokat a lehetséges kutyafuttatóra vonatkozó szabályokat, a futtató helyét, a park használatának rendjét beszélnék meg, amelyek biztosítják, hogy minden kikapcsolódni vágyó jól érezhesse magát a Vérhalom téren, akár a játszótérre, akár sportolni, akár kutyát sétáltatni érkezik.

Fontos, hogy bármilyen döntés is születik majd, óvjuk a megújult futókört, sportpályát és környezetét, de mindezt úgy kell elérni, hogy a kutyások közössége is élvezhesse a Vérhalom teret.

Ha szeretne részt venni az egyeztetésen, vagy csak megosztaná a kutyafuttatóval kapcsolatos véleményét, írjon a [email protected] címre!

Címlap