Közösségi költségvetés 2021

Kulcsszavak Megosztás

Köszönjük, hogy részt vesz a II. kerület közösségi döntéshozatalában!

A II. kerületben idén 75 millió forintos közösségi költségvetési kerettel gazdálkodhatnak a kerület lakói.

A szavazásra bocsátott projektlista az önök ötletei alapján jön létre. Célunk, hogy megtudjuk, önök mely projekteket tartják igazán fontosnak, melyeket valósítsuk meg a II. kerület közösségi költségvetésének keretein belül.

Az ötletgyűjtés időszakát követően kollégáink átnézték a beérkezett javaslatokat, így a szavazásra bocsátott projektlista nem tartalmaz olyan javaslatot, ami valamilyen szempontból nem férne bele a közösségi költségvetés kereteibe, akár azért, mert nincs hatásköre az önkormányzatnak, akár azért, mert az adott ötlethez kapcsolódóan a megvalósítás vagy a tervezés elindult a közösségi költségvetéstől függetlenül.

Június 15. és június 30. között kerül sor a közösségi döntéshozatalra. A döntéshozatalban részt vehetnek online a II. Kerület Kártya tulajdonosok, illetve személyesen II. kerületi lakcímkártya felmutatása mellett a Klebersberg Kultúrkúriában (1028 Budapest Templom utca 2.) és a Központi Ügyfélszolgálatban (1023 Budapest, Margit utca 2-4.) hétköznap nyitvatartási időben.

Szavazzon ön is a legjobb ötletekre! >>>

A II. Kerület Kártya előnyeiről és az igénylés módjáról a www.masodikkeruletkartya.hu oldalon találnak bővebb információt.

A II. kerületi Önkormányzat bízik benne, hogy számos probléma megoldására és jobbító ötlet megvalósítására lesz lehetőség a közösségi költségvetés, így az önök ötletei és döntései segítségével.

Címlap