Közösségi költségvetés 2023 - szavazás

Címlap   |   2023, október 20 - 23:57Send by email

Köszönjük, hogy részt vesz a kerület közösségi döntéshozatalában!

A II. kerületben a 2023. évben 50 millió forintos közösségi költségvetési kerettel gazdálkodhatnak a kerület lakói.

A szavazásra bocsátott projektlista az önök ötletei alapján jött létre. Célunk, hogy megtudjuk, önök mely projekteket tartják igazán fontosnak, melyeket valósítsuk meg a II. kerület közösségi költségvetésének keretein belül.

Az idei évben az ötletgyűjtésre több mint 7 hét állt rendelkezésre, mely 2023. július 7-től augusztus 31-ig tartott. Az ötletgyűjtés időszakát követően kollégáink átnézték a beérkezett javaslatokat, így a szavazásra bocsátott projektlista nem tartalmaz olyan javaslatot, ami valamilyen szempontból nem férne bele a közösségi költségvetés kereteibe.

A közösségi szavazás október 20-tól november 7-ig tart. A szavazást meghosszabbítottuk november 12-ig.  A döntéshozatalban részt vehetnek online a II. Kerület Kártya tulajdonosok, illetve személyesen II. kerületi lakcímkártya felmutatása mellett a Klebersberg Kultúrkúriában (1028 Budapest Templom utca 2.) és a Központi Ügyfélszolgálatban (1023 Budapest, Margit utca 2-4.) hétköznap nyitvatartási időben. Személyes szavazásra október 26-tól biztosítjuk a lehetőséget.

A II. Kerület Kártya előnyeiről és az igénylés módjáról a www.masodikkeruletkartya.hu oldalon találnak bővebb információt.

A II. kerületi Önkormányzat bízik benne, hogy számos probléma megoldására és jobbító ötlet megvalósítására lesz lehetőség a közösségi költségvetés, így az önök ötletei és döntései segítségével.

A sorszámozott projekteket 1-től 5-ig értékelheti annak megfelelően, mennyire tartja kívánatosnak azok megvalósulását.

A szavazatok:

1 csillag – a projektet helytelennek tartom, megvalósítását ellenzem

2 csillag – a projekt megvalósítását feleslegesnek tartom

3 csillag – a projekt megvalósítása számomra közömbös

4 csillag – jó ötletnek tartom a projektet, érdemes megvalósítani

5 csillag – rendkívül fontosnak tartom a projekt megvalósítását


TOVÁBB A PROJEKTEKHEZ >>>


Köszönjük, hogy szavazataival segíti a közös döntéshozatalt!