Állapotüzenet

Az űrlap le van zárva, ezért nem lehet kitölteni.

Közösségi költségvetés a II. kerületben

Címlap   |   2021, május 10 - 13:57Send by email

A II. kerületben idén 75 millió forintos közösségi költségvetési kerettel gazdálkodhatnak a kerület lakói.

A II. kerületi Önkormányzat bízik benne, hogy számos probléma megoldására és jobbító ötlet megvalósítására lesz lehetőség a közösségi költségvetés segítségével.

Az ötletgyűjtés szakasza május 10-én kezdődik.
Az önkormányzat biztat mindenkit, ha van bármilyen ötlete a klímavédelem, a köztisztaság, a közösségfejlesztés és a településüzemeltetés területén, melyet a II. kerületben szívesen látna megvalósulni, küldje el az alábbi Űrlap segítségével, vagy írja meg a [email protected] címre. Ha valahol szívesen látna egy új padot, közösségi kertet, frissen ültetett facsemetét, vagy épp hiányzik egy biciklitároló, gyalogátkelő, kiemelt kereszteződés, küldje el ötletét május 31-ig.

Az ötletgyűjtés időszakát követően várhatóan június 15. és június 30. között kerül sor a közösségi döntéshozatalra. A döntéshozatalban részt vehetnek majd online a II. Kerület Kártya tulajdonosok, illetve személyesen II. kerületi lakcímkártya felmutatása mellett a Klebersberg Kultúrkúriában (1028 Budapest Templom utca 2.) és a Központi Ügyfélszolgálatban (1023 Budapest, Margit utca 2-4.).

A II. Kerület Kártya előnyeiről és az igénylés módjáról a www.masodikkeruletkartya.hu oldalon találnak bővebb információt.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az adatkezelés az Érintett hozzájárulásán, az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendelete (“GDPR”) 6. cikk (1) bekezdés (a) pontja alapján történik. Amennyiben Ön hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez, tájékoztatjuk, hogy azokat kizárólag a II. Kerületi Önkormányzat arra kijelölt munkatársa fogja megismerni, az adatok harmadik fél számára nem kerülnek átadásra. A megküldött adatok kizárólag az ötletgyűjtés és döntéshozatal ideje alatt kerülnek felhasználásra, azt követően 30 napon belül törlésre kerülnek.