2024. május 30.

Közösségi raktár

Kulcsszavak Megosztás

Új közösségi raktár létesül a Szász Károly utcában.

Több olyan nehezen kiadható, csak korlátozottan hasznosítható helyisége is van az önkormányzatnak, melyek némi újragondolás és felújítás után közvetlenül a közösség szolgálatába állhatnak.
Így jött létre tavaly nyáron a közösségi kerékpártároló is.
A belvárosi, társasházas lakóövezetben sok esetben komoly nehézséget jelent az éppen használaton kívüli tárgyak tárolása, elhelyezése. Erre igyekszünk most, elérhető és megfizethető megoldást biztosítani.
A korábban kihasználatlan, rossz állapotú helyiségben, 22 új tároló egységet építünk korszerű beléptető rendszerrel, modern biztonságtechnikai eszközök telepítésével.
A földszinti raktárhelyiségben 18 darab 1,2 négyzetméteres, 1 darab 3,8 négyzetméteres, 2 darab 5,3 négyzetméteres és 1 darab 7 négyzetméteres alapterületű tárolót állítunk üzembe.
Amennyiben szeretne kedvezményesen raktárbérlési szolgáltatást igénybe venni, kérjük, küldje el jelentkezését a [email protected] email címre, és írja meg, hogy milyen méretű tároló felől érdeklődik.

Az éles üzembehelyezésre még várni kell, de terveink szerint már nyáron elérhetőek lesznek a tárolók, melynek használati feltételeiről természetesen tájékoztatást fogunk adni.

Címlap