2023. március 14.

Lehet jelentkezni az ágaprítási szolgáltatásra

Kulcsszavak Megosztás

A II. Kerületi Önkormányzat ágaprítási szolgáltatására március 12–20. között lehet regisztrálni.

A II. Kerületi Önkormányzat ágaprítási szolgáltatására MÁRCIUS 12–20. között lehet jelentkezni a www.komposztmester.hu oldalon keresztül, a regisztrációkat a rendelkezésre álló erőforrások erejéig tudják fogadni – beérkezési sorrendben. Az űrlap kitöltésekor részletes tájékoztatást kapnak a jelentkezők a szolgáltatás menetéről.

A polgármesteri hivatallal szerződött vállalkozó a jelzett helyszínen felaprítja a kerti munkálatok során keletkező ágakat, gallyakat. A regisztrált lakóknak a jelzett időpont előtt legfeljebb 1-2 nappal kell előkészíteni a zöldhulladékot, lemetszeni a levágott gallyakról a nagyobb oldalirányú elágazásokat. A szervezők kérik, hogy az ágakat a vastagabb végükkel egy irányba rendezzék, a könnyebb kezelhetőség érdekében.

Aki nem rendelkezik internet-hozzáféréssel, az Eleőd-Faludy Gabriella komposztálási programvezetőnél telefonon is jelentkezhet hétköznap 9 és 15 óra között a komposztvonalon: (06 30) 544-8778.
A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy aki teheti, az internetes regisztrációt részesítse előnyben, hiszen a telefonnal szemben az online felület bármikor elérhető.

Címlap