Állapotüzenet

Az űrlap le van zárva, ezért nem lehet kitölteni.
Kedves látogató! Ön jelenleg egy archivált cikket olvas. Utolsó frissítés: 2021.05.16 11:15

Muskátlivásár 2021

Kulcsszavak Megosztás

Minden megvásárolt tő virággal segítjük a II. kerület járvány elleni védekezését.

A II. Kerületi Önkormányzat vezetése a kialakult helyzetben sem szeretné, ahogy tavaly is tette, ha elmaradna a közkedvelt II. kerületi muskátlivásár.

A muskátlivásár 2021. május 8-án (szombaton) lesz, a megrendezés pontos módjáról az Önkormányzat értesíti azokat, akik jelentkeznek.

Idén is rendhagyó vásárt szükséges rendezni, emiatt megértésüket, és türelmüket kérjük!

Arra kérünk Mindenkit, hogy a muskátlik igényléséhez az alábbi űrlapot szíveskedjenek 2021. május 5-én, szerdán, 16:00 óráig kitölteni, vagy jelentkezzenek emailen a muskatli@masodikkerulet.hu címen.

E-mail-es jelentkezés esetén kérjük tüntessék fel pontos lakcímüket, irányítószámmal, telefonszámukat, életkorukat, és jelezzék, hány tő muskátli szeretnének venni!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az adatkezelés az Érintett hozzájárulásán, az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendelete (“GDPR”) 6. cikk (1) bekezdés (a) pontja alapján történik. Amennyiben Ön hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez, tájékoztatjuk, hogy azokat kizárólag a II. Kerületi Önkormányzat arra kijelölt munkatársa fogja megismerni, az adatok harmadik fél számára nem kerülnek átadásra. A megküldött adatok kizárólag a vásár ideje alatt kerülnek felhasználásra, azt követően 30 napon belül törlésre kerülnek.

A muskátli ára: 250 Ft / tő.

Minden tő muskátli árából 50 forinttal segítik a kerület járvány elleni védekezését.

A muskátlivásáron előzetes regisztrációval lehet részt venni.

A vásárláshoz II. kerületi lakcímkártya bemutatása kötelező.

Egy lakcímkártyára legfeljebb 10 tő muskátli kérhető.


Jelentkezési határidő: 2021. május 5.

Ha ezen felül is szeretnék segíteni a kerület járvány elleni védekezését, az önkormányzat adományszámlára várja a felajánlsokat. Az adományszámla a Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat alszámlája, a neve: Adomány COVID-19 Vírus, számlaszáma: 12001008-00201761-08300002 Kérjük, átutaláskor a közlemény rovatba írja be, hogy “magánadomány”. (A számla magánszemélyek és vállalkozások számára is nyitott.)

Archív