Oltópont a Kapás utcai rendelőintézet

Kulcsszavak Megosztás

Oltópontként üzemel a Kapás utcai rendelőintézet április 3-7. között.

Oltópontként fog üzemelni a Kapás utcai rendelőintézet április 3-tól április 7-ig, ezért változások várhatóak a betegellátásban és a környék forgalmi rendjében.

Nagyon fontos, hogy csak előzetes értesítést követően keressék fel az oltópontot! – kéri a II. kerületi Önkormányzat.

A rendelőintézetből 11 szakdolgozót és orvost vezényeltek át más intézménybe. A szakrendeléseken az oltások miatt április 6-án és 7-én – a sürgős ellátások kivételével - az előjegyzett ellátások szünetelni fognak a II. kerületi Egészségügyi Szolgálat Kapás utcai telephelyén. A betegirányítás és az időpontot adó részlegek mindenkit értesítenek, akiknek az érintett napon lett volna előjegyzésük vizsgálatra és megadták telefonos elérhetőségüket.

Figyelem! A Kapás utca környékén forgalmirend-változás is várható!

Várható forgalmirend-változások a rendelőintézet környékén:

➡️ A Varsányi Irén utcában a Szász Károly utca és Kapás utca között parkolási korlátozásokra kell számítani április 1-től április 7-én az esti órákig.

➡️ A Kapás utcába várhatóan április 2-án 16 órától április 7-én 22 óráig tilos lesz behajtani a Varsányi Irén utca felől.

Kérik, hagyják szabadon a korlátozásokkal érintett területeket, és segítsék az oltópont zavartalan üzemelését, viseljenek maszkot, és ügyeljenek a távolságtartásra.
Kérik azt is, hogy a megadott időpont előtt legfeljebb 10 perccel érkezzenek.


A II. kerületi Önkormányzat arra buzdít mindenkit, aki kap időpontot, hogy éljenek a védőoltás beadásának lehetőségével!

A vakcinabeadáshoz szükséges hozzájáruló nyilatkozat innen tölthető le: http://bit.ly/vakcinalap

Köszönet az együttműködésért!

Címlap