június 13. csütörtök, Antal, Anett

Pályázat társasházak homlokzattisztítására | 2024

Címlap   |   2024, január 14 - 06:56Send by email

Tisztelt II. kerületi Lakosok!


Az Önkormányzat fontos feladatának tartja, hogy támogassa a kerület közigazgatási területén lévő ingatlanok felújítási, és karbantartási munkáit. A városkép javítása érdekében, mely életében a Margit-negyed kiemelt szerepet játszik, a II. Kerületi Önkormányzat 2024. évben pályázatot ír ki Budapest, Főváros II. kerület közigazgatási területén belül, a Margit körúton álló társasházi épületek nemes anyaggal burkolt közterületre néző homlokzat felületeinek tisztítására, melyen a társasházak vissza nem térítendő támogatást igényelhetnek.

A pályázat tárgyában önkormányzati rendelet nem került megalkotásra, így a pályázat valamennyi feltétele a pályázati felhívásban került meghatározásra.

Pályázatok beadási ideje: 2024. január 15-től március 15-ig
Homlokzat tisztítás elvégzésének határideje: 2024. október 31.
A pályázatok az e-Papír rendszeren keresztül elektronikus formában nyújthatók be a Településképi Bejelentési Osztálynak, az alábbi leírás szerint : epapir.gov.hu./level/uj oldalra eljutva ki kell tölteni az alábbiakat:
§ témacsoport: Önkormányzati igazgatás
§ ügytípus: Településképi és városépítési ügyek
§ címzett: Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat
§ levél tárgya: Társasház homlokzatának tisztítása 2024
§ levél szövege: érintett társasház címe és a pályázat tárgya

Felhívjuk a figyelmet, hogy azon társasházak esetében, ahol a fonódó villamos felső vezetékeinek rögzítési pontjai vannak, a kivitelezői nyilatkozatnak tartalmaznia kell a BKK illetékes osztályával történt előzetes egyeztetésről szóló emlékeztetőt, jegyzőkönyvet, melyben a tervezett homlokzatmosás munkálatai ellen kifogást nem emel.

A társasházak támogatásáról szóló pályázat teljes szövege és a pályázat dokumentumai