Partnerségi egyeztetés

Címlap   |   2023, március 2 - 09:34Send by email

A Kerületi Építési Szabályzat módosításával kapcsolatban tartanak lakossági fórumot március 9-én 17 órától a Völgy utcai óvodában.

Tisztelt kerületi Lakosok, érintett Partnerek!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az alábbi témákban elkészült Budapest Főváros II. Kerülete Kerületi Építési Szabályzata (KÉSZ) módosításának véleményezési dokumentációja a Törökvész út–Csatárka út–Felső Zöldmáli út–Pitypang u. és a Páfrány út–Szalonka út–Madár u.–Páfrányliget u. által határolt területeket érintő projektek kapcsán.

A véleményezési szakasz része a 2023. február 28-tól 2023. március 17-ig zajló partnerségi egyeztetés. Ennek keretében március 9-én 17 órától a Völgy Utcai Ökumenikus Óvodában (1021 Völgy utca 3.) Trummer Tamás főépítész lakossági fórumot tart.

Részvételi szándékát a [email protected] e-mail-címen előre jelezheti.

A partnerségi egyeztetés során a Partnerek a lakossági fórumon szóban, vagy a felhívás ideje alatt írásban – rövid indokolással kiegészítve – észrevételeket tehetnek, véleményeket, javaslatokat nyújthatnak be a tervezettel kapcsolatban, az elérhetőségük és érintettségük feltüntetése mellett:

• elektronikus levélben a [email protected] címre küldve
• postai úton a Budapest II. kerületi Polgármesteri Hivatal Főépítészének címezve (1024 Budapest, Mechwart liget 1. vagy 1277 Budapest 23. Pf. 21)
• személyesen: a Hivatal Központi Ügyfélszolgálatnál (1023 Margit utca 2-4. címen)