2021. november 05.

Partnerségi egyeztetés a településfejlesztési stratégiáról

Kulcsszavak Megosztás

A II. kerület Integrált Településfejlesztési Stratégiájának munkaközi dokumentációját lehet véleményezni.

Tisztelt Kerületi Lakosok, Érintett Partnerek!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy elkészült Budapest Főváros II. Kerülete Integrált Településfejlesztési Stratégiájának munkaközi véleményezési dokumentációja.

A munkaközi véleményezési szakasz része a 2021. október 28-tól 2021. december 1-jéig zajló (munkaközi) partnerségi egyeztetés.

Ennek keretében NOVEMBER 11-ÉN 15 órától a Marczibányi Téri Művelődési Központban (1022 Marczibányi tér 5/a) és NOVEMBER 16-ÁN 15 ÓRÁTÓL a Klebelsberg Kultúrkúriában (1028 Templom utca 2.) Trummer Tamás főépítész LAKOSSÁGI FÓRUMOT tart.


Részvételi szándékát a [email protected] e-mail-címen előre jelezheti. A partnerségi egyeztetés során a partnerek a lakossági fórumon szóban, vagy a felhívás ideje alatt írásban – rövid indokolással kiegészítve – észrevételeket tehetnek, véleményeket, javaslatokat nyújthatnak be a tervezettel kapcsolatban, az elérhetőségük és érintettségük feltüntetése mellett:

• elektronikus levélben a [email protected] címre küldve;
• postai úton a Budapest II. Kerületi Polgármesteri Hivatal Főépítészének címezve (1024 Budapest, Mechwart liget 1. vagy 1277 Budapest 23. Pf. 21.);
• személyesen: a hivatal Központi Ügyfélszolgálatnál (1023 Margit utca 2-4.) címen.


A tárgy mezőben vagy a borítékon kérjük feltüntetni: „ITS 2021 munkaközi”.

Az ITS partnerségi egyeztetésre közzétett tervezete az alábbi linken érhető el: http://archiv.masodikkerulet.hu/hirdetotabla/hirdetmenyek/partnersegi_egyeztetes


Tájékoztatjuk, hogy a véleményezéshez szükséges a véleményt adó teljes nevének megadása, melynek hiányában véleményét nem tudjuk figyelembe venni. Nevének megadásával az adatkezeléshez szükséges hozzájárulását megadottnak tekintjük. Nevét kizárólag a terv készítéséhez kapcsolódó véleményezésével összefüggésben kezeljük.

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy amennyiben a járványügyi helyzet megköveteli, úgy a LAKOSSÁGI FÓRUMRA a helyszíni jelenléttől eltérően a digitális eszközök által nyújtott lehetőségeket kihasználva online módon kerülhet sor. Kérjük a LAKOSSÁGI FÓRUMON részt venni szándékozókat, hogy egymás egészségének megóvása érdekében az eseményen lehetőség szerint viseljenek szájat és orrot eltakaró maszkot, illetve tartsák a 1,5 méteres távolságot!

Trummer Tamás
főépítész

Címlap