Példaértékű tanári pályák elismerése

Kulcsszavak Megosztás

Szűk körben adták át az idei Öveges-díjakat.

A II. Kerületi Önkormányzat 2013-ban alapította meg az Öveges-díjat, amellyel minden évben öt, a hivatásában kiemelkedően teljesítő pedagógus munkáját ismeri el. A járványhelyzetre tekintettel az idei évben rendhagyó módon, egészen szűk körben került sor a kitüntetések átadására.

Őrsi Gergely polgármester köszönetét fejezte ki a díjazottaknak a gyermekekért végzett, az elmúlt és a mostani időszakban különösen emberpróbáló munkájukért és felelősségvállalásukért, és reményét fejezte ki, hogy a jövőben pedagógusainknak nem kell ilyen nehéz körülmények között helyt állniuk.
2020-ban Öveges-díjban részesült
Balázs Zoltán, a Fillér Utcai Általános Iskola, Bíróné Rákóczi Márta, a II. Rákóczi Ferenc Gimnázium, Rácz Ildikó, az Áldás Utcai Általános Iskola és Villányi Péterné, a Móricz Zsigmond Gimnázium tanára, valamint Gábor Áron, az Újlaki Általános Iskola igazgatója.

Az átadáson a díjazottakon kívül Őrsi Gergely polgármester, Varga Előd Bendegúz alpolgármester, Hajnissné Anda Éva tankerületi igazgató és Ötvös Zoltán, a Humánszolgáltatási Igazgatóság íintézményirányítási Osztályának vezetője vett részt

Címlap