2023. november 14.

SlowXmas adventi kampány

Kulcsszavak Megosztás

Felhívjuk a Margit-negyed területén üzlettel rendelkező szolgáltatók figyelmét a SlowXmas adventi kampányunkra és várjuk az eseményhez való csatlakozásukat.

Idén már hatodik alkalommal fognak össze Budapest ikonikus utcái, hogy a karácsonyi rohanás helyett rámutassanak az advent igazi jelentésére. Arra ösztönözzék a járókelőket, hogy lassuljanak le, és az ünnepek körüli stresszt cseréljék élményekre és művészetre, a rohanás helyett az ünnepről szóljon a Karácsony.

Az egy hónapig tartó rendezvénysorozat (2023. november 24. - december 24.) keretében több száz program valósul meg több tucat helyszínen. Kiállítás, forró csoki, közös kézműves foglalkozás, finom bor és jó zene várja az érdeklődőket a programsorozathoz csatlakozott budapesti utcákban.

A szervezést a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara által létrehozott Bevásárlóutca Menedzsment (BUM) koordinálja, a tematikus utcákkal közös kommunikációs és marketingkampány keretében.

A szervezésben résztvevő utcák a Margit-negyed mellett többek között a Falk Art&Antique Street (Falk Miksa utca), a Bartók Béla Boulevard (Bartók Béla út), a Fashion Street (Deák Ferenc utca), valamint a Ráday Soho (Ráday utca).

Az esemény időpontja: 2023. november 24. - december 24.

Milyen programmal lehet jelentkezni a SlowXmas rendezvényhez?

  • Gyakorlatilag bármilyen saját programmal/eseménnyel/akcióval.

  • Akár több program is benevezhető, lehet az egy estés, egy hétvégi, vagy akár a kampány egész ideje alatt megvalósuló.

  • A lényeg, hogy a megjelölt program élményt adjon a résztvevőknek és emelje az ünnep fényét.

A kampányhoz való csatlakozási szándékot a program és a helyszín pontos megadásával kérjük legkésőbb november 17-ig a [email protected] email címen jelezzék.

A Margit-negyed területéről információ az alábbi linken érhető el:

https://www.margitnegyed.hu/front-page/rolunk/

Várjuk jelentkezésüket a SlowXmas kampányunkhoz!

Tegyük együtt varázslatossá és élményekben gazdaggá az idei adventi időszakot!

Címlap