2020. november 04.

Szűréssel igyekszünk fékezni a járványt a II. kerületben!

Kulcsszavak Megosztás

A II. kerület tesztet biztosít az óvodai és bölcsődei dolgozóinak, a szociális intézmények dolgozóinak, valamint a fővárossal közösen részt veszünk a tanárok és iskolai dolgozók szűrésében.

A koronavírus-járvány második hullámában egyre gyakrabban dőlnek meg a terjedési rekordok, egyre aggasztóbb számokkal szembesülünk.
Ilyen helyzetben fontos, hogy a lehető legtisztábban lássunk és lehető legtöbb információ birtokában üzemeltethessük óvodáinkat és bölcsődéinket, ezért biztosítjuk a tesztelés lehetőségét óvodai és bölcsődei dolgozóinknak, valamint a szociális intézményeink dolgozóinak.
A szűrés segítségével lehetőségünk nyílik arra, hogy feltérképezzük és megállítsuk az esetlegesen fel nem derített fertőzési láncokat, és még nagyobb biztonságban tudhassuk gyermekeinket és dolgozóinkat.
Ezen felül a II. kerület is lehetőséget biztosít a fővárossal együttműködve a tanárok és az iskolai dolgozók tesztelésére.
Minél több tesztet végzünk, minél több fertőzési láncot sikerül megszakítanunk a felderített esetekkel, annál többet tettünk a járvány megfékezéséért!
Tartsák be az óvintézkedéseket!
Vigyázzunk egymásra!
Vigyázzunk Budára!

Címlap