Tájékoztató - liftcsere a Kapás utcai rendelőben

Címlap   |   2022, december 22 - 10:46Send by email

Pótmunkák keretében liftet is cserélnek a rendelőintézetben, ahol február 28-ig tarthat a munka.

Tisztelt Páciensek!

Amennyiben mozgásukban korlátozottak, kérjük, időpontkéréskor feltétlenül minden esetben jelezzék!

Tájékoztatom Önöket, hogy a 2022. szeptember 12-én megkezdődött felújítási munkálatok befejezése az időközben felmerülő pótmunkák miatt előreláthatólag 2023. február 28-ra módosul.

Az épületbe való bejutás átmenetileg továbbra is a Kapás utcai Reumatológiai rendelő bejáratán keresztül történik, ahol a portaszolgálat és szakdolgozó munkatársak fogják útbaigazítani Önöket.

Pótmunkák keretén belül a lift cseréjére kerül sor, mely 2023. január 3-án kezdődik.

Ezalatt az idő alatt az épületben az emeleti rendelők csak lépcsőn közelíthetők meg. A liftcsere munkálatainak befejezésének előrelátható időpontja 2023. február 28.

A Szemészet, Fül-orr-gége, Nőgyógyászat, Ortopédia rendelésre érkező mozgásukban korlátozott páciensek ellátására a Községház u-i szakrendelőben kerül sor a kijelölt napokon, melyet az időpontkérések alkalmával egyeztetnek munkatársaink.

A mozgásukban korlátozott páciensek neurológiai ellátására a Községház u-i, valamint a Pulzus Központ neurológia rendelései állnak rendelkezésre.

A laboratóriumi vérvételre jelentkező mozgásukban korlátozott páciensek részére a Lotz Károly utca és a Községház utca vérvételi helyeken lesz lehetőség.

A Belgyógyászat, Sebészet és Urológia rendelésre jelentkező mozgásukban korlátozott páciensek ellátására a Kapás u-i rendelő földszintjén kijelölt ellátóhelyen kerül sor.

A felújítás ideje alatt kérem szíves türelmüket és megértésüket!

Budapest, 2022. december 27.

Tisztelettel:

Dr. Polák László

főigazgató főorvos