Társasházak közös képviselőinek jelentkezését várjuk!

Kulcsszavak Megosztás

Ahhoz, hogy biztosítsuk a kerület lakóinak rendezett életét össze kell fognunk, most még inkább, mint eddig!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az adatkezelés az Érintett hozzájárulásán, az Európa Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendelete (“GDPR”) 6. cikk (1) bekezdés (a) pontja alapján történik. Amennyiben Ön hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez, tájékoztatjuk, hogy azokat kizárólag a II. Kerületi Önkormányzat arra kijelölt munkatársa fogja megismerni, az adatok harmadik fél számára nem kerülnek átadásra. A megküldött adatok kizárólag a veszélyhelyzet ideje alatt kerülnek felhasználásra, azt követően törlésre kerülnek.

A megfelelő tájékozódás és tájékoztatás elsődleges feladatunk, hogy a világjárvány ne terjedhessen tovább.

Mivel az ezzel kapcsolatos információk nagyon gyorsan változnak, az eddig megszokott tájékoztatási formákon felül, új, gyorsabb és sokrétűbb megoldásokra is szükség van.

Ebben kérjük a segítségüket, hogy az általunk készített tájékoztató és elsősorban az idősek gondoskodására és támogatására irányuló információk minél több háztartásba eljuthassanak. Mivel sokan nem tudnak az internetről tájékozódni, most azzal segítenek a legtöbbet, ha az általunk önökhöz eljuttatott anyagokat kihelyezik a társasház információs felületeire.

Várjuk jelentkezésüket a [email protected] címre, és kérem jelöljék meg, mely társasházakat tudják friss információinkkal támogatni.

Előre is köszönöm, vigyázzunk egymásra Budán!
Őrsi Gergely, polgármester

Címlap