Újabb antitest vizsgálat indul a II. kerületben

Kulcsszavak Megosztás

Önkormányzatunk - a Fővárosi Önkormányzat akciójához csatlakozva - ismételten ingyenesen teszi lehetővé nyolcszáz 60 év feletti kerületi lakos részére az antitest tesztelésen való részvételt.

A vizsgálaton való részvétel regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi űrlap kitöltésével tud megtenni.

Sajnáljuk, az ingyenes antitestszint-vizsgálatra elfogytak a helyek.

Kérjük, látogasson vissza később, amennyiben bővül a helyek száma, vagy felszabadul egy már lefoglalt hely, a jelentkezést újra megnyitjuk.

Amennyiben az űrlap kitöltése nehézséget okozna, akkor hívja a Központi Ügyfélszolgálatot a +361/346-5600 telefonszámon, ahol segítségükre lesznek munkatársaink.

800 darab vizsgálati eszköz áll a rendelkezésünkre, így teszteltetni csak a keret kimerüléséig tudunk, a helyek betöltése jelentkezési sorrendben történik. A tesztek eredményéről az érintetteket a kiértékelést végző labor közvetlenül fogja értesíteni.

A regisztrációhoz szükséges adatok: név, születési idő és hely, a lakcímkártya szerinti lakcím, e-mail cím, telefonszám.

A regisztrációkor kérjük, jelöljék meg, mely napokon szeretnének a vizsgálaton részt venni!

Regisztrálni azok a II. kerületi lakosok tudnak, akik két oltással rendelkeznek, és a második oltás felvétele óta eltelt legalább 14 nap, illetv betöltötték 60. életévüket.

A tesztekhez vérvétel szükséges, melyek elvégzésére 2021. augusztus 23. és 25. között a Marczibányi téri Művelődési Központ, Újklubjában kerül sor.

A vizsgálatok időpontjai:

2021. augusztus 23. (hétfő) 8.00 és 12.00 óra között (a jelentkezés lezárult erre a napra),
2021. augusztus 24. (kedd) 13.00 és 18.00 óra között,
2021. augusztus 25. (szerda) 8.00 és 12.00 óra között.

Kérjük, hogy a Vizsgálatkérő lapot kitöltve hozzák magukkal!

A Vizsgálatkérő lapot itt tudja letölteni >>>

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az adatkezelés az Érintett hozzájárulásán, az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendelete (“GDPR”) 6. cikk (1) bekezdés (a) pontja alapján történik. Amennyiben Ön hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez, tájékoztatjuk, hogy azokat kizárólag a II. Kerületi Önkormányzat és Budapest Főváros II. kerületi Önkormányzat Egészségügyi Szolgálatának arra kijelölt munkatársa fogja megismerni. A megküldött adatok kizárólag az antitest vizsgálat idején és azzal kapcsolatban kerülnek felhasználásra, azt követően 30 napon belül törlésre kerülnek.
Általános adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató >>>

Archív