2023. március 26.

Újra faltól falig takarít a Tiszta Buda!

Kulcsszavak Megosztás

A héten a Bolyai utcában és a Levél utcában végeztek alapos, mindenre kiterjedő takarítást.

A II. Kerületi Önkormámyzat idén is segít a lakóknak a járdák takarításába, így egyszerre szépülhetnek meg nagyobb területek, de fontos, hogy a tartós tisztasághoz szükség van az ingatlantulajdonosokra és az ingatlankezelőkre is, ugyanis az úttestig a járdák rendben tartása az ő feladatuk.

Az önkormányzat köszöni a környéken élők és az arra közlekedők türelmét és együttműködését, valamint városrendészeink segítségét a nagytakarítások biztosításában. Az átfogó takarításokkal igyekeznek minél több helyre eljutni, de természetesen folytatódnak forgalmasabb területek, a vízivárosi és a pasaréti takarítások. A takarítások alkalmával arra kérik az érintett területeken parkolókat, hogy hagyják szabadon az útszakaszokat, így nagy hatékonysággal és faltól falig lehessen takarítani gépekkel és kézierővel egyaránt. Az átfogó takarításokkal igyekeznek minél több helyre eljutni, de természetesen folytatódnak forgalmasabb területek, a vízivárosi és a pasaréti takarítások.

Az önkormányzat köszöni a környéken élők és az arra közlekedők türelmét és együttműködését, valamint városrendészeink segítségét a nagytakarítások biztosításában. 


Címlap