Válasszuk a budait!

Kulcsszavak Megosztás

A II. Kerületi Önkormányzat Válaszd a budait! elnevezésű akciójával a helyi üzleteket és szolgáltatókat kívánja támogatni.

A koronavírus-járvány miatt sok II. kerületi üzlet és szolgáltató került nehéz helyzetbe, akik nemcsak kiváló termékeket árulnak és szolgáltatást nyújtanak, hanem sok esetben fontos szerepük van közösségünk életében. Az önkormányzat arra buzdítja a kerület lakosságát, hogy ne utazzon messzire, támogassa a helyi kereskedőket és szolgáltatókat. Válasszuk a budait, hogy Buda még erősebb, összetartóbb és szolidárisabb közösséggé váljon.

Az alábbiakban néhány helyi üzlet és szolgáltató bemutatkozását olvashatják.

Ha Ön is szeretne itt szerepelni, küldje el néhány mondatos bemutatkozását és elérhetőségét a szerkeszt[email protected] email címre AUGUSZTUS 19-ig.

"KEDVENC FODRÁSZOM" SZALON

A ll. kerületben, a vízivárosi Kapás utcában található kis fodrászüzletem, ahol augusztustól már manikűr-műkörmöm szolgáltatás is elérhető lesz. 13 éve dolgozom fodrászként és évek óta egy vegán és ammóniamentes szuper anyagot használok. Allergiások, érzékeny bőrű vendégek és kismamák is bátran festethetik nálam hajukat.

Várunk minden kedves szépülni vágyó vendéget!

Címünk: 1027 Budapest Kapás utca 41.

Tokodi Ágnes Judit: 06 70 621-2265(fodrász)

Kiss- Keszthelyi Bernadett: 06 20 338-6014(manikűrös)

IDŐSKORÚAK ÁRPÁD-HÁZI SZENT ERZSÉBET SZOCIÁLIS OTTHONA

Intézményünk, a Magyarok Nagyasszonya női apostoli élet Társasága fenntartásában működő Időskorúak Árpád-házi Szent Erzsébet Szociális Otthona közel 30 éve jelent biztos pontot a II. kerületben az idősgondozás terén. Lakóink gondozása számunkra hivatás, aminek alapja az élet és az emberi méltóság tisztelete. Otthonunk nem csupán szociális szolgáltatási, hanem egészségügyi szakápolási engedéllyel is rendelkezik, így – mind az alanyi, mind a tárgyi feltételek tekintetében – tényleges biztonságot jelentünk az eltérő ápolási és gondozási szükséglettel rendelkező ellátottak számára.

Alaptevékenységünk mellett konyhánk megnyitotta kapuit a lakossági étkeztetés felé is. Változatos és egészséges kínálatunk terén szintén a minőségre törekszünk, napi menü biztosításával igyekszünk a környékbeli lakók életét megkönnyíteni. Emellett Varázslatos ízek cukrászműhelyünkben egész évben készülnek a tortacsodák családi összejövetelekre, köszöntésekre, melyekkel szintén a lakossági igények kielégítésre törekszünk.

Elérhetőségünk: Időskorúak Árpád-házi Szent Erzsébet Szociális Otthona, 1021 Budapest Szerb Antal utca 13-17. Intézményvezető: Dr. Nagy Viktor: [email protected]

Megközelíthetőség: Megközelíthető tömegközlekedéssel a Széll Kálmán térről 129-es busszal a Széher úti megállóig. Az otthon a hegyoldalban, zöldövezetben épült, gyönyörű kerttel és saját parkolóval rendelkezik. Konyhánk és cukrászműhelyünk elérhetősége: Élelmezésvezető: Gaál Katalin: 06 30 484-3176 [email protected]

Paplan és párnatisztítás, fertőtlenítés


Régiből újat biotisztítással - Gorondy Tollklinika, a legrégebben működő autentikus, hagyományőrző ágytolltisztító és készítő műhely Budán, a Vizivárosban. Mindnyájunkkal történt már olyan, hogy a pehely-, tollpaplanunk vagy a párnánk egy idő után összeállt, és emiatt kemény, és kényelmetlen volt az alvás. Tudta, hogy ezek a paplanok és párnák a forró gőzzel történő BIO tisztítás során megújulnak? Ne késlekedjen, nekünk fontos, hogy kényelmesen pihenjen! Új paplanokat és párnákat is készítünk bármilyen méretben. Elérhetőségeink: 1027 Budapest, Erőd utca 14., +36 1 201-7100, [email protected] . További információ: http://tollklinika.hu, www.facebook.com/tollklinika/

Címlap