Vigyázzunk közösen egymásra!

Kulcsszavak Megosztás

Elkezdtük felmérni, kik azok, akik segítséget igényelnek és kik azok, akik ebben közreműködhetnek és elkezdtük kidolgozni a segítségnyújtás hatékony formáit.

A gondozási központokat és az Értelmi Fogyatékosok Nappali Otthonát 2020. március 17-től átmenetileg bezárjuk. A házi segítségnyújtást, a jelzőrendszeres házi segítségnyújtást és az étkezést továbbra is biztosítjuk minden érintettnek. Munkatársaink és partnereink kapcsolatban maradnak az ellátottakkal, minden veszélyeztetettre kiemelten figyelünk. Az önkormányzat természetesen továbbra is biztosítja otthonukban az idősek étkeztetését az eddigi rendszerben.

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a világjárvány hatásaira felkészülve támogassuk az itt élőket. Szolidáris kerületként kiemelt figyelmet fordítunk az idősek védelmére, és felkészülünk arra, hogy az önkormányzat segítse az időseket, akiknek otthon kell maradniuk.

Elkezdtük felmérni, kik azok, akik segítséget igényelnek és kik azok, akik ebben közreműködhetnek és elkezdtük kidolgozni a segítségnyújtás hatékony formáit.

Keressük azokat az önkénteseket is, akik részt tudnának venni az időseket segítő programunkban. Olyan, az alapvető ellátáson túli, egymást informáló tevékenységekre is gondolunk itt, mint a folyamatosan az online térben frissülő, hivatalos kerületi információk papíralapú megosztása, illetve egyéb igények felmérése, támogatása.

Jelentkezésüket az [email protected] email címen várjuk.

Kérjük, hogy 60 év felettiek ne jelentkezzenek önkéntesnek!

Amennyiben ismer olyan idős embert, aki támogatásra szorul, hívja a központi ügyfélszolgálatunkat a +36 1 346 5600 számon!

A járvánnyal kapcsolatos friss kerületi információkat itt találja: http://bit.ly/2ker_koronainfo

Címlap