Hirdetmény - Tisztelt Földhasználók!

Kulcsszavak Megosztás

A vad védelméről, a vadhazdálkodásról, valamint a vadászatról szóló 1996. évi LV. törvény 78. § (1) a) bekezdése alapján a vadászatra jogosult a károk megelőzése érdekében köteles a földhasználók számára elérhető módon a vadkárral kapcsolatos ügyekben hivatalos kapcsolattartót megadni. 

Ezen Hirdetményben tájékoztatjuk Önöket, hogy a Pilisi Parkerdő Zrt-nek (székhely: 2025 Videgrád Mátyás Király utca 6.), mint a 13-571950-512 kódszámú vadászterület vadászatra jogosultjának a hivatalos kapcsolattartója a Pilisi Parkerdő Zrt. Budapesti Erdészetéhez tartozó területén lévő települések valamennyi ingatlanán: 

Név: Dr. Boda Zoltán 

Levelezési cím: 1021 Budapest Budakeszi út 91.

Telefonszám: +36209846121

E-mail: [email protected]

Kérjük, hogy az önök használatában álló ingatlanokra vonatkozó 2023. évi őszi és 2024. évi tavaszi vetéstervet (községhatár, hrsz, terület, növénykultúra megnevezése) a kapcsolattartó részére a vadkár elhárítási intézkedések mielőbbi megkezdése miatt írásban elküldeni szíveskedjen.

A vadkár megelőzése, a szükséges intézkedések megtétele és az eredményes együttműködés érdekében kérhük, hogy a kapcsolattartó részére az általa is közölt elérhetőségeket szíveskedjenek megadni.

A teljes hirdetmény itt olvasható >>>

Közérdekű

Csatolmányok: