Gazdasági Igazgatóság - Üzemeltetési Osztály

Kulcsszavak Megosztás

Az Üzemeltetési Osztály feladtai

A hivatal munkatársai részére a munkavégzéshez elengedhetetlen tárgyi- és egyéb irodai eszközök, valamint az informatikai rendszer biztosítása, folyamatos üzemeltetése. A Hivatal és a kapcsolódó létesítmények folyamatos és zökkenőmentes műszaki és technikai működését biztosítja, megszervezi az épületek külső és belső állapotának folyamatos ellenőrzését. Elvégzi a szükséges kisjavítási és karbantartási munkákat.

Megszervezi a portaszolgálatot, igény szerint ellátja a hivatal fénymásolási feladatait. Aktívan részt vesz a selejtezési és leltározási feladatokban. Részt vesz a választásokkal, népszavazással kapcsolatos feladatok elvégzésében.

Megszervezi és ellenőrzi a Hivatal és a kapcsolódó intézmények takarítását, biztonságát, ezzel együtt közreműködik a rend és biztonság fenntartásában.

Ellátja az osztályt érintő pénzügyi feladatokat, részt vesz a költségvetés elkészítésében, rendeletalkotásban.

Közreműködik a Hivatal munkavédelmi, tűzvédelmi-szabványossági, érintésvédelmi felülvizsgálatában.

Az eseménynaplóban rögzítetteknek megfelelően előkészíti, berendezi a rendelkezésre álló tárgyaló – és házasságkötő termet.

Ellátja az Önkormányzat és a Hivatal tulajdonában álló gépkocsiparkkal kapcsolatos mindennemű adminisztrációt, szervízelést, új gépkocsi beszerzéssel kapcsolatos feladatokat.

Közérdekű