Dr. Biró Zsolt

Kulcsszavak Megosztás

Dr. Biró Zsolt, listáról bejutott képviselő,

Fidesz–KDNP

Dr. Biró Zsolt 45 éves önkormányzati képviselő vagyok. Tanári és jogi végzettséggel rendelkezem. Tanítottam egy hatosztályos gimnáziumban, dolgoztam a helyi, megyei és központi közigazgatásban, öt éve egy pályázatkezelő cég munkatársa vagyok.

Pedagógus feleségemmel három gyermeket nevelünk. Egész családunk szorosan kötődik a II. kerülethez, amit nagyon szeretünk, ezért vállaltam 2014-ben, hogy önkormányzati képviselőként is tegyek a közösségért; az Önök bizalmából azóta képviselem az itt élők érdekeit.

Büszke vagyok arra, hogy az elmúlt években a Közoktatási, Közművelődési, Sport- és Informatikai Bizottság elnökeként részt vehettem a gyermekek és családok számára legfontosabb intézmények modernizációjában, valamint hozzájárulhattam városrészünk színvonalas és pezsgő kulturális életének gazdagításához.

Legfontosabb célom egy olyan virágos, polgári kerület kialakítása, ahová pártállástól függetlenül mindenki örömmel tér haza. Szeretném elérni továbbá:

• az út- és járdafelújítások minél gyorsabb ütemű folytatását,

• a megújult térfigyelő rendszer további bővítését,

• kerületrészünk egyedi hangulatának, kulturális értékeinek megőrzését.

Figyelemmel kísérem az egykori katonai akadémia területének sorsát. Azon fogok dolgozni, hogy bármilyen beavatkozás csak a környéken élők érdekeinek figyelembevételével történhessen.

A kerületet érintő közérdekű ügyekben forduljanak hozzám bizalommal!

Elérhetőségem: telefon: (06 1) 212-5030, elektronikus levélcím: [email protected], facebook.com/birozsolt.pasaret

Közérdekű