Dr. Csabai Péter

Kulcsszavak Megosztás
Send by email

Dr. Csabai Péter, 12. választókerület,

Fidesz–KDNP

Köszönöm Pesthidegkút lakóinak, hogy immár 13 éve segítik képviselői munkámat és ismét többségi bizalmat szavaztak folytatásához!

Boldog családban élünk együtt feleségemmel 45 éve. Két gyermek édesapja és három unokám nagypapája vagyok.

Tanulmányaim során közlekedésmérnöki, műszaki doktori és gazdasági diplomákat szereztem. Kutatóként, főiskolai tanárként, egy autókölcsönző felsővezetőjeként, a Magyar Posta főmérnökeként, a miniszter személyi titkáraként, ISO-rendszer-építőként, külső és belső auditorként dolgoztam az élet különböző területein.

Az elmúlt 13 évben a Pesthidegkúti Városrészi Önkormányzat elöljárójaként elősegítője és részese voltam Pesthidegkút eddigi legnagyobb fejlődésének, többek között az uszoda felépítésének, parkolók, hidak, parkok, játszóterek, megállók, a Klebelsberg-kastély építésének, felújításának.

Ebben a választási ciklusban programomban a fő hangsúlyt az alábbi feladatok elvégzésére fektetem:

• a végállomásnál a P+R parkoló további bővítésére,

• a Klebelsberg iskola előtti játszótér mellett szabadidőpark építésére,

• járdák építésére, utak, játszóterek, egyéb közterületek felújítására, gondozására, rendszeres tisztítására, zöldítésére, virágosítására, figyelembe véve a domborzati vízelvezetés romboló hatásait,

• Pesthidegkút egyik „gazdájaként” továbbra is szeretném megóvni lakóövezetünk gyönyörű zöld, érintetlen természeti környezetét a beépítésektől és a megörökölt természeti kincseinket megőrizni, ápolni!

Továbbra is fontos minden korosztály véleménye számomra, mivel a gyerekek, a felnőttek, a fiatalok, az idősek, az egyedülállók, a családok mind-mind szép Pesthidegkutunk barátai, szomszédai, lakói!

Elérhetőségem: (06 20) 932-2925, e-mail: [email protected].

Közérdekű