Dr. Gór Csaba

Kulcsszavak Megosztás

Dr. Gór Csaba, 9. választókerület,

Fidesz–KDNP

Köszönöm a budai polgárok bizalmát, amivel megtiszteltek az önkormányzati választáson! Dr. Gór Csaba vagyok, immár kilenc éve dolgozom Pasarét, Nyék és Kurucles önkormányzati képviselőjeként.

Az eddigiekhez hasonlóan továbbra is minden erőmmel és szorgalmammal azon leszek, hogy segítsem otthonunk fejlődését, megőrizzem nyugalmát és békéjét. Önökkel beszélgetve egyértelművé vált számomra, hogy közösek a céljaink: folytatni az út- és járdafelújításokat, megőrizni és gyarapítani zöldfelületeinket, felvenni a harcot az illegális szemétlerakókkal, valamint óvni kulturális és építészeti értékeinket. Fontos, hogy a forgalmi rend folyamatos finomhangolásával védjük lakóutcáink nyugalmát. Elengedhetetlennek tartom közösségi és játszótereink, valamint oktatási intézményeink folyamatos fejlesztését.

Ehhez kérem a polgármester, a képviselő-testület és valamennyi budai polgár segítségét.

Itt születtem Pasaréten, a mai napig itt élek. 37 éves vagyok, nős, immár nyolc esztendeje ügyvédként dolgozom, és praxisom mellett ingyenes jogsegélyszolgálatot is működtetek. Fontosnak tartom a civil felelősségvállalást, ezért több szervezetben töltök be társadalmi tisztséget.

Tisztelettel várom a kerületben élők észrevételeit önkormányzati képviselői munkámhoz!

Hajrá, II. kerület!

Elérhetőségem: [email protected], telefonszám: (06 1) 212-5030.

Közérdekű