Ernyey László

Kulcsszavak Megosztás
Send by email

Ernyey László, listáról bejutott képviselő,

Fidesz–KDNP

Budapesten születtem a Vízivárosban, eddigi életem javát is itt éltem le. Keresztény értelmiségi családból származom, három diplomás gyermek édesapja vagyok. Hobbim a túrázás, akár magas hegyekben is. Megalakulásától tagja vagyok a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnak.

A Fidesznek 1988 óta vagyok tagja, alapítója a II. kerületi szervezetnek. A rendszerváltás óta, 1990-től segítem az önkormányzat képviselő-testületének munkáját, 1998 óta mint egyházügyi tanácsnok, de a gazdasági jellegű döntésekben is részt veszek a kezdetektől fogva.

A második kerület szívügyem, különösen a Víziváros. Minden olyan döntést támogatni fogok, amely ezen terület lakóinak életét megkönnyíti, legyen szó akár egészségügyi, akár oktatási fejlesztésekről. Szeretném, ha a Víziváros az itt élő polgárokkal egyetértésben és folyamatos párbeszéd alapján tovább fejlődne kis üzleteivel, kávézóival; pezsgő, ugyanakkor nyugodt életet biztosítana az itt lakóknak. A lakóházak pályázatok útján történő felújítását minél nagyobb mértékben támogatom, a közbiztonság érdekében pedig a kamerarendszer bővítését, a kerékpárutak biztonságosabbá tételét a járókelők és a kerékpárosok érdekében egyaránt. A kerület javát és biztonságát nem szolgáló döntések ellen ugyanakkor harcolni fogok. Bízom benne hogy a kerület és a városrész presztízse tovább nő, hiszen ez mindnyájunk érdeke. Minden ez irányú döntésben partner leszek az itt élők érdekében.

Elérhetőségem: a II. kerületi Fidesz-iroda telefonszámán időpont-egyeztetéssel: (06 1) 121-5030, illetve: [email protected].

Közérdekű