Makra Krisztina

Kulcsszavak Megosztás
Send by email

Makra Krisztina, 13. választókerület,

Fidesz–KDNP

Közgazdász végzettséggel, angol, francia, orosz nyelvvizsgával és némi spanyol nyelvtudással rendelkezem. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Nemzetközi Főosztályának munkatársa vagyok.

1998 óta élek Pesthidegkúton. A Pesthidegkúti Városrészi Önkormányzat munkájában 2006 és 2012 között külső szakértőként vettem részt. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy immár harmadszor is elnyertem választókerületem lakóinak bizalmát.

Választóim rendszeresen megkeresnek a közlekedés, a parkolás, a közbiztonság, az utak állapota miatt, vagy egyszerűen csak elbeszélgetni lakóhelyünk mindannyiunkat érintő kérdéseiről. A felmerülő problémák megoldásában közbenjárva igyekszem még élhetőbbé, tisztábbá és barátságosabbá tenni körzetemet.

Folyamatos kapcsolatot tartok a körzetemben található idősotthonok számos lakójával és vezetőivel, valamint a helyi civil szervezetek képviselőivel.

Egyre több fiatal család költözik a körzetbe, örvendetes módon növekszik a gyermekszám; fontosnak tartom gondolataik és elképzeléseik megismerését, a számukra fontos problémák közös megoldását.

Az elmúlt időszakban Pesthidegkúton épült új intézmények (sportpályák, játszóterek, közpark, óvoda és uszoda) környezetében különösen fontos lesz a rendezett közlekedési viszonyok biztosítása.

Folytatni kell az út- és járdafelújításokat. Az idősotthonok és fogyatékkal élők által sűrűn lakott részek akadálymentesítésére, illetve annak fenntartására továbbra is hangsúlyt fogok helyezni. A csapadékvíz kezelése, ide értve a vízelvezetés mellett a talajszárazságot megelőző szikkasztást, továbbra is komoly feladat lesz. Kiemelt figyelmet kell fordítanunk a megnövekedő közlekedési igényekre, különösen a közlekedésbiztonságra, valamint a közösségi közlekedés fejlesztésére.

Elérhető vagyok a [email protected] címen és munkaidőben üzeneteket fogadok a (06 1) 212-5030-as telefonszámon.

Közérdekű