Némethy Béla

Kulcsszavak Megosztás
Send by email

Némethy Béla, listáról bejutott képviselő,

Fidesz–KDNP

Némethy Béla vagyok, közgazdász, 44 éves. Felségem pedagógus, három gyermekünk van.

Szakterületem a légi szállítmányozás, sokáig egy külföldi légitársaság budapesti cargo irodáját vezettem.

2010-ben kapcsolódtam be az önkormányzati munkába: a 4-es választókerület képviselőjének választottak. Emellett a Költségvetési, valamint a Környezetvédelmi Bizottságban dolgoztam.

Az elmúlt években sokat fejlődött a 4-es választókerület: újjászületett a Gül Baba türbéje és környezete, sok buszmegálló kapott esővédőt. Megújult a Margit kerti kutyafuttató, a kutyatulajdonosok jelzései alapján kutyaürülék-gyűjtőket helyeztek ki. Számtalan úttest és járda is új burkolatot kapott.

A Vérhalom téri játszótér is számtalan új játékkal gyarapodott a legkisebbek és szüleik örömére.

Szívügyemnek tekintettem, hogy hitel felvétele, illetve eladósodás nélkül fejlesszük a kerületet és érjük el azokat az eredményeket, amelyekre büszkék lehetünk.

Komoly lépés volt, mikor kerületünk megalkotta zöldrendeletét, szerettem volna, ha ennek az eredményeit mindenki érzi és értékeli. Tudom, hogy sem a zöldterületeink további védelme, sem a parkolási helyzet megoldása nem tűr halasztást, ám én a felelősen végig gondolt, szakmailag kimunkált intézkedések híve vagyok. Természetesen minden olyan intézkedést, mely a fenti gondokon enyhít, támogatni fogok, ha az közben senkire nem ró indokolatlan terhet.

Noha a választási ígéretek felelőtlen tengere tőlem idegen volt, a frissen megválasztott képviselőknek és az önkormányzat összes új vezetőjének kerületünk érdekében végzett munkájához sok sikert kívánok!

Köszönjük a polgári oldal jelöltjeire szavazóknak a támogatását, képviselői munkám, ill. munkánk során továbbra is a kerületért fogunk dolgozni.

Elérhetőségem: (06 20) 989-0478, e-mail: [email protected], Facebook: Némethy Béla képviselő.

Közérdekű