II. Kerület Kártya

Kulcsszavak Megosztás

A II. Kerület Kártya egy folyamatosan bővülő kedvezményrendszer igénybe vételét lehetővé tevő elektronikus kártyacsalád.

A kártyacsalád a jogosultsággal rendelkező második kerületi polgárok – a kártyabirtokosok – számára jellemzően 5-20 % közötti kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít a rendszerhez csatlakozott partnerek elfogadóhelyein.

A több funkcióval ellátott, korszerű, érintésmentes chipkártya lehetővé teszi a vásárlási és szolgáltatási kedvezmények igénybe vételén túl a kártya biztosította szolgáltatások körének esetleges későbbi bővíthetőségét (pl. hivatali ügyintézés megkönnyítése, belépés egyes létesítményekbe, vagy más kártyarendszerhez csatlakozás) is. A kártyát a hátoldalán feltüntetett kártyabirtokos az ott megjelölt érvényességi időn belül tudja használni.

A Kártyabirtokost a kártya azokban az üzletekben és szolgáltató helyeken jogosítja fel kedvezmények igénybe vételére, melyeket a II. Kerület Kártya rendszert működtető rendszergazda elfogadóhelyként nyilvántartásba vett. Az elfogadóhelyek megtalálhatók a www.masodikkeruletkartya.hu honlapon, a rendszeresen frissülő Kártyakatalógusunkban, és terveink szerint időszakosan megjelenő elektronikus hírleveleinkben is beszámolunk az elfogadóhelyi hálózat bővüléséről.

A II. Kerület Kártyával kapcsolatos további információkat és az elfogadóhelyek aktuális listáját a www.masodikkeruletkartya.hu honlapon találja meg.

Esetleges kérdéseivel, észrevételeivel forduljon bizalommal a II. Kerületi Városfejlesztő Zrt. (a II. Kerület Kártya rendszergazdája) ügyfélszolgálatához:


1024 Budapest, Keleti Károly u. 15/A
Telefon/Telefax: 06 (1) 315-3965
E-mail: [email protected]

Az én kerületem