Kedves látogató! Ön jelenleg egy archivált cikket olvas. Utolsó frissítés: 2023.06.05 10:30

Ismét Kortalanul Kreatív!

Kulcsszavak Megosztás

A II. kerületi Idősügyi Tanács felhívása 60 év feletti amatőr alkotóknak

Az elmúlt évek sikeres rendezvényei után ez évben is meghirdeti az Idősügyi Tanács a 60 év feletti, II. kerületi amatőr művészek számára a képző-iparművészeti és népművészeti pályázatát.

Az Idősügyi Tanács olyan amatőr kerületi alkotók munkáiból szeretne tárlatot rendezni, akik szívesen bemutatják a nagyközönségnek is alkotó tevékenységüket a 2020. évben is.

A pályaműveket a II. sz. Gondozási Központba (1022 Budapest, Fillér utca 50/b.) kell eljuttatni 2020. szeptember 17. és 2020. szeptember 25. napja között hétköznaponként 10 és 12 óra között. Kérjük, hogy a kiállítandó darabok becsomagolva érkezzenek az intézményhez.

A kiállításra benyújtható művek tematikájában és technikájában nincs megkötés. Bármely témájú és technikával készült, képző-iparművészeti vagy népművészeti alkotás nevezhet a kiállításra. Szobor, festmény, kisplasztika esetén legfeljebb 2 alkotás nyújtható be.

A kiállítást rendező Idősügyi Tanács előválogatást tarthat, ha a kiállító terem méretét meghaladóan több alkotás érkezik.

A kiállítandó tárgyak mérete nem lehet nagyobb:

  • szobor, kisplasztika 60x60x60 cm-nél,
  • a festmény 50x75 cm-nél,
  • hímzés, terítő legfeljebb 1 m2 kiállítási területet foglalhat el.

A kiállítási darabok gondos becsomagolásáról és a II. sz. Gondozási Központhoz való szállításáról és elszállításáról a kiállítónak kell gondoskodnia, a szállítás közben keletkezett esetleges sérülésekért az Idősügyi Tanács nem vállal felelősséget.

Az Idősügyi Tanács felelősséget vállal a kiállítási helyszínre szállítása és visszaszállítása, illetve a kiállítás ideje alatt az alkotásokért.

A kiállításról további felvilágosítás kérhető hétköznaponként 8- 16 óra között a 06-1-212-2579 vagy a 06-20-237-1685 telefonszámon.

Szeretettel várjuk minden kerületi 60 év feletti amatőr művész jelentkezését a tárlatra!


II. kerületi Idősügyi Tanács

Archív