II. Kerületi Vállalkozói Klub

Kulcsszavak Megosztás

Fontosnak tartjuk, hogy a hazai – és ezen belül a kerületünkhöz kötődő – vállalkozások sikeresek legyenek, és segítsük az ehhez szükséges vállalkozói tudás megszerzését és átadását.

Ebből a célból hirdette meg Önkormányzatunk 2012-ben a II. Kerületi Vállalkozói Klubot, amelynek keretében eleinte a kisvállalkozásokat érintő témakörökben került sor előadásokra a Klebelsberg Kultúrkúriában. A pesthidegkúton élő vállalkozók igényeit jobban megismerve a Klub 2014-ben átalakult, és azóta kis létszámú csoportfoglalkozásokon, gyakorlatias szemléletű online-marketing-képzéseken vehetnek részt az érdeklődők. 2016-tól a belső kerületrészben, a Marczibányi Téri Művelődési Központban is elindultak a foglalkozások.

A klubot vezető Villányi Balázs online-marketing tanácsadó a képzés tematikáját, aktualitásait rendszeresen bemutatja a helyi médiában. Az ingyenes honlapkészítő és marketingtanfolyamok mellett nagyon népszerűek az ún. MasterMind foglalkozások, amelyeken lehetőség van a konzultációra, az egyes vállalkozásokat érintő konkrét kérdések közös megvitatására, elemzésére. A résztvevők a műhelyfoglalkozásokon saját laptopjaikon, a saját vállalkozásuk online-felületén dolgoznak, és annak működését az elsajátított ismeretek birtokában hatékonyabbá tehetik.

A díjmentes, de regisztrációhoz kötött programmal kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken lehet érdeklődni:

Villányi Balázs

Tel.: 06-30-606-7843

E-mail: [email protected]

Az én kerületem