A program elsősorban azokat a kisgyermekes családokat célozza meg, amelyekben a valamely családtagnál felmerülő ételintolerancia, vagy a korszerű táplálkozásra való törekvés miatt új, korszerű, allergén összetevőktől mentes, de mégis ízletes ételek elkészítését szeretnék megtanulni.
A programot Kisa Judit dietetikus vezeti.
A részt vevő családok számára a foglalkozás idejére a helyszínen gyermekfelügyeletet is biztosítanak.
Egy kurzus két alkalomból áll: az első alkalommal egy általános „mentes” diétás ételt készítenek el közösen, míg a második alkalom menüsora a résztvevők egyéni igényei alapján áll össze. Egy-egy kurzus ugyanazon családoknak szólnak.
Emellett a tematikus főzőnapok során egy-egy téma szerinti, például ünnepi vagy valamely alkalomhoz köthető menüsorokkal ismerkedhetnek meg a résztvevők. A Főzőklubon alkalmanként egyszerre 12-14 fő vehet részt.
Időpontok:
- csoport: március 24. (kedd) és március 31. (kedd)
- csoport: április 21. (kedd) és április 28. (kedd)
- csoport: május 13. (szerda) és május 20. (szerda)
Tematikus napok: június 3. (szerda) és június 10. (szerda)
Például, hogyan utazzunk/nyaraljunk diétázó gyermekkel? Nyári veszélyek elkerülése a diétában, ünnepi menüsor – igény szerint.
A programra jelentkezni az [email protected] címen lehet.