Fotópályázat

Kulcsszavak Megosztás

Maszk alatt! online fotópályázatot hirdet a II. kerületi Idősügyi Tanács.

Maszk alatt! online fotópályázatot hirdet a II. kerületi Idősügyi Tanács.


Másképp látjuk-e a világot a maszk alatt? Hozzáad vagy elvesz? Olyan felvételeket várunk az idősektől, mely az utóbbi 1 évben vagy a pályázat kiírás időszakában örömökről, bánatról, a megváltozott világról, családról, közösségről, magányról készült.


A pályázaton 65 év feletti II. kerületi amatőr fotósok vehetnek részt. Egy pályázó maximum 3 db fotót vagy 3 képből álló sorozatot küldhet be.


Pályázati időszak: 2021. május 9. - június 30. napja.


A digitális technikával készült fotókat a [email protected] e-mail címre kell beküldeni A mű címében ne szerepeljen az alkotó neve. A képet maximum 2 MB méretben továbbítsa.


A pályázathoz csatolni kell a kitöltött adatlapot illetve nyilatkozatot. A nyilatkozat/nyilatkozatok kitöltendők abban az esetben, ha a képen nem az alkotó, hanem más személy(ek) szerepelnek, kiskorú esetén a szülői felügyeleti joggal rendelkező személy nyilatkozata is csatolandó.


Értékes nyereményekkel díjazzuk a legjobb fotókat beküldőket.


További felvilágosítás kérhető a megadott e-mail címen, illetve a 06-30- 398-9560 telefonszámom. A pályázat részletes kiírása az adatlappal és nyilatkozatokkal együtt letölthető a https://masodikkerulet.hu/palyazatok oldalon.

Pályázati adatlap
Adatkezelési tájékoztató
Nyilatkozat fotón szereplő személyek részére
Nyilatkozat törvényes képviselők részére

Aktuális