pl. Minta Elek
A Vízivárosban található a 13584/1 és 13570/4 helyrajzi számú, egymásba nyíló közterület, mely a címkezelésről szóló kormányrendeletben felsorolt feltételeknek is megfelelve Budapest első - és így egyetlen - korzója lehetne.
A Rózsadombon található, a Bimbó útról nyíló 12840/1 és 12589/6 helyrajzi számú kis köz is elnevezésre vár.
A Csatárka városrészben a Cseppkő és a Zöldkő utca közötti 15760/4 helyrajzi számú kis park is.
A Törökvész városrészben található a 11843/4. helyrajzi számú, eleddig névtelen közterület, mely a Csalán út és a Vöröstorony utca között húzódik.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy az adatkezelés az Érintett hozzájárulásán, az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendelete (“GDPR”) 6. cikk (1) bekezdés (a) pontja alapján történik. Amennyiben Ön hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez, tájékoztatjuk, hogy azokat kizárólag a II. Kerületi Önkormányzat arra kijelölt munkatársa fogja megismerni. A megküldött adatok kizárólag a vásár idején kerülnek felhasználásra, azt követően 30 napon belül törlésre kerülnek. Általános adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató »> https://masodikkerulet.hu/node/42441
Az "Elfogadom az Adatkezelési szabályzatot" gombra kattintva, illetve a jelölőnégyzet kipipálásával Ön kifejezi, hogy a jelen Szabályzat rendelkezéseit elolvasta, megértette és magára nézve kötelezőnek ismeri el.
CAPTCHA
Ön robot?