Elektronikus jelentkezés az óvodákban és a bölcsődékben

Kulcsszavak Megosztás

Tájékoztató a 2021/2022. gondozási és nevelési évre történő jelentkezésről.

A járványhelyzetre tekintettel mind a bölcsődékbe, mind az óvodákba a 2021/2022. évre 2021. május 3-7. között - a személyes kontaktus elkerülése érdekében - elektronikusan történik a jelentkezés az alábbiak szerint:BÖLCSŐDE

A bölcsődékbe a jelentkezés a Bölcsődei Felvételi Kérelem kitöltésével, aláírva és beszkennelve közvetlenül a bölcsődevezetőnek e-mailen történő eljuttatásával történik.

A felvételi eljárás, a bölcsődék elérhetősége a bölcsődék honlapján olvasható http://www.iikeruletibolcsik.hu, valamint a jelentkezéshez szükséges Bölcsődei Felvételi Kérelem letölthető >>>. Ugyan itt találhatók a bölcsődék bemutatkozásai is.

A bölcsődei jelentkezésekkel kapcsolatban a bölcsődék vezetői, az Egyesített Bölcsődék vezetője (Novákné Sárosi Andrea 06 20 218 3268, [email protected]) és Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási Igazgatóság Intézményirányítási Osztályon a bölcsődei felvételekkel foglalkozó munkatársa: Rácz Edit 06 30 545 2132, e-mail cím: [email protected] nyújt felvilágosítást.

ÓVODA

A 2021/22-es nevelési évre - a fent megadott időpontban - ügyfélkapun keresztül a www.magyarorszag.hu >>> Önkormányzat menüpont felületen lehet jelentkezni az óvodákba.

Az a szülő, akinek nincs ügyfélkapuja, a tavalyi évhez hasonlóan a Szándéknyilatkozat kitöltésével e-mailben jelentkezhet. A szándéknyilatkozat itt letölthető >>>

Az óvodai felvételi eljárás, az óvodák elérhetősége, körzetei és az óvodákról készült videó az Önkormányzat honlapján olvasható és megtekinthető >>>

Az óvodai felvételekkel kapcsolatban az óvodák vezetői és Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási Igazgatóság Intézményirányítási Osztályon az óvodai felvételekkel foglalkozó munkatársa: Rácz Edit 06 30 545 2132, e-mail cím: [email protected] nyújt felvilágosítást.

Címlap

Csatolmányok: