2022. június 16.

Lakossági riasztórendszer-pályázat

Kulcsszavak Megosztás

Pályázati felhívás távfelügyelettel és kivonulószolgáltatással egybekötött riasztórendszer kiépítésére

Sokan jelentkeztek már első felhívásunk után is, náluk elkezdődtek a kiépítések, de a jelentkezés lehetősége folyamatos.

A Objekt-Őr Kft. az elmúlt évek együttműködése során az önkormányzat által elismert beszállítóvá vált, így biztonsággal ajánljuk szolgáltatásaikat a II. kerület lakosainak figyelmébe, melyek hozzájárulhatnak az itt élők biztonságérzetének, illetve a köz- és vagyonbiztonság növekedéséhez.

A lakossági riasztórendszer-pályázat célja a tulajdon elleni bűncselekmények visszaszorítása mellett az esetleges bűnelkövetők eredményesebb felkutatása, illetve a valós biztonságérzet megteremtése a kerület lakosai számára. Célunk, hogy a kerületben élőknek segíthessünk saját otthonuk védelmének kialakításában.

A jelen pályázat célja, elsősorban a Budapest, II. kerületében található ingatlanok segítése, a tulajdon elleni bűncselekmények visszaszorítása.

Olyan preventív eszköz használata, mint az elektronikus riasztórendszer képes lehet eltántorítani a tulajdon elleni bűncselekmények lehetséges elkövetőit, vagy segíthet az elkövetők eredményes elfogásában.

A pontos pályázati felhívást és az induláshoz szükséges kitöltendő dokumentumokat itt találja:

Pályázati felhívás >>>

Adatvédelmi tájékoztató és nyilatkozat >>>

Adatbekérő lap ingyenes lakossági / KKV riasztórendszer kiépítésére (PDF) >>>

Adatbekérő lap ingyenes lakossági / KKV riasztórendszer kiépítésére (word) >>>

Címlap