Pályázatok

Címlap   |   2020, június 7 - 16:11Send by email
Kertrendezési pályázat - Felhívás II. Kerületi társasházak részére.

A Citi-Kert A KERTVARÁZSLÓ és Budapest Főváros II. kerületi Önkormányzat pályázatán kertmegújítást nyerhet.

A Citi-kert csapata vállalja, hogy a pályázaton nyertes társasház kertjét önkéntes munkával rendbehozza idén tavasszal. A II. kerületi Önkormányzat ehhez a Citi-kert által meghatározott növényekkel/virágokkal és a kertrendezés során keletkezett zöldhulladék díjmentes elszállításával járul hozzá.

Bővebben >>>

Ingatlanpályázat - Budapest II. kerület Szabadság utca 51-57. bérbeadás
Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat nyilvános pályázatot hirdet a tulajdonában lévő, Máriaremetei Közösségi Ligetben elhelyezkedő, büfé és kiszolgáló helyiségei, rendezvény terem, illetve mellékhelyiségei, valamint fedett teraszok és belső udvar 5 éves határozott időtartamra szóló üzemeltetésére bérleti szerződés keretében. 

Ingatlanpályázat - Budapest II. kerület Zerind vezér utca 55104/10 ingatlan értékesítése

Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat nyilvános pályázatot hirdet a tulajdonát képező, az ingatlan-nyilvántartásban Budapest II. kerület belterület 55104/10 helyrajzi számú, a tulajdoni lap szerint 1029 Budapest II. kerület, Zerind vezér utca címen nyilvántartott, 1971 m2 területű „kivett beépítetlen terület” megnevezésű ingatlan tulajdonjogának versenytárgyaláson történő értékesítésére.

Bővebben >>>

Lakossági riasztórendszer-pályázat (2022)

Pályázati felhívás távfelügyelettel és kivonulószolgáltatással egybekötött riasztórendszer kiépítésére

A Objekt-Őr Kft. az elmúlt évek együttműködése során az önkormányzat által elismert beszállítóvá vált, így biztonsággal ajánljuk szolgáltatásaikat a II. kerület lakosainak figyelmébe, melyek hozzájárulhatnak az itt élők biztonságérzetének, illetve a köz- és vagyonbiztonság növekedéséhez.

A lakossági riasztórendszer-pályázat célja a tulajdon elleni bűncselekmények visszaszorítása mellett az esetleges bűnelkövetők eredményesebb felkutatása, illetve a valós biztonságérzet megteremtése a kerület lakosai számára. Célunk, hogy a kerületben élőknek segíthessünk saját otthonuk védelmének kialakításában.

A jelen pályázat célja, elsősorban a Budapest, II. kerületében található ingatlanok segítése, a tulajdon elleni bűncselekmények visszaszorítása.

Bővebben a pályázatról >>>

További pályázati kiírásokról tájékozódhat a pályázati aloldlalunkon >>>