Támogatás sajátos nevelési igényű gyermeket nevelő családoknak

Kulcsszavak Megosztás

A pályázat benyújtásának határideje: 2022. október 14. , péntek.

A II. Kerületi Önkormányzat Közoktatási, Közművelődési, Sport-, Egészségügyi, Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2022. szeptember 11-től pályázatot hirdet sajátos nevelési igényű gyermeket nevelő családok támogatására. A támogatás a szakértői bizottság véleményében javasolt fejlesztést, különleges gondozás keretében történő nevelési intézményen kívül történő ellátás biztosítását, a nevelési intézményben biztosított ellátás kiegészítését, bővítését célzó fejlesztő foglalkozások, terápiák költségére, a szükséges fejlesztő eszközök vásárlására, vagy a szükséges diagnosztikai vizsgálatokra fordítható.

A pályázati részvétel feltétele a sajátos nevelési igényt megállapító érvényes szakértői vélemény, II. kerületi bejelentett lakcím, és életvitelszerű II. kerületi tartózkodás, valamint az, hogy a családban az egy főre jutó havi nettó jövedelem nem haladja meg a 171 000 Ft-ot, a gyermeket egyedül nevelő személy esetében a 199 500 Ft-ot.


Részletesebb tájékoztató és a pályázati adatlap letölthető lesz az önkormányzat honlapjáról, https://masodikkerulet.hu/palyazatok, illetve a Központi Ügyfélszolgálaton lehet majd kérni.


A pályázat benyújtásának határideje: 2022. OKTÓBER 14. (péntek).


A pályázatok benyújthatók: személyesen a Polgármesteri Hivatal Központi Ügyfélszolgálatán (1023 Margit utca 2-4.), vagy postai úton a Budapest II. kerületi Polgármesteri Hivatal Ellátási Osztály, 1277 Budapest, Pf. 21. postacímre.


A pályázattal kapcsolatban bővebb információ a II. kerületi Polgármesteri Hivatal Ellátási Osztályán a (06 1) 346-5700-s telefonszámon, illetve a [email protected] címen kérhető.

Címlap