Támogatás SNI-s gyermeket nevelő családoknak

Címlap   |   2023, augusztus 8 - 11:01Send by email

A pályázat benyújtásának határideje szeptember 29.

A II. Kerületi Önkormányzat Közoktatási, Közművelődési, Sport, Egészségügyi, Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2023. JÚLIUS 16-tól pályázatot hirdet sajátos nevelési igényű gyermeket nevelő családok támogatására. A támogatás a szakértői bizottság véleményében javasolt fejlesztést, különleges gondozás keretében történő nevelési intézményen kívül történő ellátás biztosítását, a nevelési intézményben biztosított ellátás kiegészítését, bővítését célzó fejlesztő foglalkozások, terápiák költségére, a szükséges fejlesztőeszközök vásárlására, vagy a szükséges diagnosztikai vizsgálatokra fordítható.


A pályázati részvétel feltétele a sajátos nevelési igényt megállapító érvényes szakértői vélemény, II. kerületi bejelentett lakcím, és életvitelszerű II. kerületi tartózkodás, valamint, ha a családban az egy főre jutó havi nettó jövedelem nem haladja meg a 185 000 Ft-ot, a gyermeket egyedül nevelő személy esetében a 215 000 Ft-ot.

Részletes tájékoztató és a pályázati adatlap letölthető az önkormányzat honlapjáról: https://masodikkerulet.hu/palyazatok, illetve kérhető a Központi Ügyfélszolgálaton.


A pályázatok benyújthatók:
• személyesen a Központi Ügyfélszolgálaton (1023 Margit utca 2-4.), vagy
• postai úton a II. Kerületi Polgármesteri Hivatal Ellátási Osztályának a 1277 Budapest, Pf. 21. postacímre.


A pályázat benyújtásának határideje: 2023. SZEPTEMBER 29. (péntek).


A pályázattal kapcsolatban bővebb információ a II. kerületi Polgármesteri Hivatal Ellátási Osztályán a (06 1) 346-5700-s számon, illetve a [email protected] címen kérhető.