Pályázatok

Kulcsszavak Megosztás

Kövesse a II. kerület friss pályázati felhívásait!

Bursa Hungarica Ösztöndíj Pályázat 2022/2023 tanév
A II. Kerületi Önkormányzat az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve kiírta 2022 - 2023. tanévre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a felsőoktatási hallgatók illetve a felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.


Pályázati felhívás - Csináld magad társadalom 

A Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat Képviselő-testülete Közoktatási, Közművelődési, Sport, Egészségügyi, Szociális és Lakásügyi Bizottság (továbbiakban: Bizottság) „Csináld Magad Társadalom!” nyilvános pályázatot hirdet a II. kerületi magánszemélyek közösségi aktivitásának támogatására.

Bővebben a pályázatról >>>

Lakossági riasztórendszer-pályázat (2022)

Pályázati felhívás távfelügyelettel és kivonulószolgáltatással egybekötött riasztórendszer kiépítésére

A Objekt-Őr Kft. az elmúlt évek együttműködése során az önkormányzat által elismert beszállítóvá vált, így biztonsággal ajánljuk szolgáltatásaikat a II. kerület lakosainak figyelmébe, melyek hozzájárulhatnak az itt élők biztonságérzetének, illetve a köz- és vagyonbiztonság növekedéséhez.

A lakossági riasztórendszer-pályázat célja a tulajdon elleni bűncselekmények visszaszorítása mellett az esetleges bűnelkövetők eredményesebb felkutatása, illetve a valós biztonságérzet megteremtése a kerület lakosai számára. Célunk, hogy a kerületben élőknek segíthessünk saját otthonuk védelmének kialakításában.

A jelen pályázat célja, elsősorban a Budapest, II. kerületében található ingatlanok segítése, a tulajdon elleni bűncselekmények visszaszorítása.

Bővebben a pályázatról >>>

További pályázati kiírásokról tájékozódhat a pályázati aloldlalunkon >>>

Címlap